TalentWerkt

19-04-2017

Woensdag 10 mei kan u - samen met andere Antwerpse ondernemers - uw bedrijf voorstellen aan jongeren tijdens TalentWerkt@Gravenhof. Deze talentenbeurs wordt bezocht doorjongeren uit Hoboken, Kiel, Antwerpen-Zuid, Berchem en Wilrijk.

U vertelt deze jongeren over de activiteiten en functies in uw bedrijf en over de competenties, nodig om bij u te mogen werken.

Maak kennis met laatstejaars middelbaar en werkzoekenden van 17 tot 25 jaar die willen werken, misschien wel in uw bedrijf. Deze jongeren hebben een goede tot zeer goede kennis van het Nederlands.

Zij willen weten wat u van uw werknemers verlangt en welke competenties ze moeten hebben om bij u te kunnen werken. Op deze beurs zijn ze op zoek naar bedrijven die werk aanbieden dat matcht met hun jobprofiel.

Op TalentWerkt spreken de jongeren u gemakkelijk aan. U kan maar hoeft geen vacature(s) aan te bieden.

U biedt vooral kansen en staat open voor een gesprek met jongeren die moeilijker aan de bak komen.

De jongeren nemen tijdens TalentWerkt ook deel aan workshops die hen helpen de juiste studie- of beroepskeuze te maken.

Zet uw jobaanbod in Antwerpen in de kijker!

Indien u als ondernemer zelf niet aanwezig kan zijn op TalentWerkt maar u hebt wel één of meerdere vacatures open staan kan u deze vacature(s) sturen naar info@ondernemeninhoboken.be met volgende informatie: naam van uw bedrijf, omschrijving van de sector waarin u actief bent, de jobomschrijving van de vacature en uw contactgegevens. Wij zorgen ervoor dat uw vacature aan onze jobwall komt.

Talentwerkt@Gravenhof is een samenwerking tussen Stad Antwerpen - District Hoboken - VDAB -FORMAAT met ondersteuning van Ondernemen in Hoboken